Activiteiten in Noord-Holland

Circuit ZandvoortEen van de bekendste racecircuits in Nederland is natuurlijk Circuit Park Zandvoort. Hier vinden het hele jaar door talloze evenementen op het gebied van autosport plaats zoals het Dutch Power Pack Festival en de Historic Grand Prix. Ook is het hier af en toe mogelijk om met uw eigen auto het circuit te verkennen. Voor gegarandeerd autosportspektakel bent u bij Circuit Park Zandvoort aan het juiste adres!

Activiteiten op het water

Noord-Holland staat bekend als een waterrijke provincie. U kunt er dus uitstekend terecht voor allerlei verschillende activiteiten op en in het water! Natuurlijk kunt u gaan zwemmen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Fluistervaren in Noord-HollandWilt u het echt spannend maken, kom dan eens waterskiën, jetskiën of wakeboarden! Er zijn verschillende watersportscholen in de provincie waar u hiervoor terecht kunt. Laat u deze activiteiten liever aan de echte sportliefhebbers over, dan zijn er ook genoeg ontspannender uitjes op het water mogelijk. Boek hier bijvoorbeeld eens een vaaruitje. U heeft hier de keuze uit:

  • kajak
  • Canadese kano
  • fluistersloep
  • fluisterpunter

De vaaractiviteiten zijn ook allemaal te combineren met bijvoorbeeld een stadswandeling, barbecue of een picknick. Zelfs een vergadering kunt u hier opleuken met een boottochtje!

Uitjes voor de familie

Familie aan het midgetgolfenU zoekt een leuk uitje waar het hele gezin of zelfs de hele familie plezier aan beleeft? In Noord-Holland vindt u hiervoor mogelijkheden genoeg. Nog steeds een van de leukste actieve uitjes is het spelen van midgetgolf. De hele familie kan hieraan meedoen, van grootouders tot kleinkinderen. Door de verschillende uitdagende hindernissen op de baan zullen ook de ouderen hier nog wel wat moeite mee hebben! De afgelopen jaren is er op het golfen en het midgetgolfen een variant bedacht: boerengolf. Ook hier kan het hele gezin aan meedoen. Met z'n allen het weiland in, tussen de koeien, en dan proberen de bal zo snel mogelijk in de 'hole' te slaan. Bekijk hier alle boerengolf-mogelijkheden. Ook bowlen is nog steeds een populair familie-uitje. Hier vindt u meer informatie.

Meer actieve uitjes in Noord-Holland

De hierboven genoemde activiteiten in Noord-Holland zijn natuurlijk maar een kleine selectie van alles wat er te doen is op actief gebied. In het menu aan de linkerkant vindt u nog veel meer mogelijkheden. Kijk zelf rustig rond en maak een keuze uit alle leuke actieve uitjes in Noord-Holland!
 

Midgetgolf en boerengolf Kartbanen
Bootverhuur/Rondvaarten Zwembaden
Bowlen Maneges
Golfbanen Fluistervaren
Solextochten Andere actieve uitjes
Paintball en lasergame